A máj, mint természetes eleme mixünknek

A máj különféle formáiban elismerten rendkívül hatékony táplálkozási és vonzerő forrás, amióta a pontyhorgászatban jelen van. Nagyon fontos szerepet játszik a bojli gyártás során.

A pontyhorgászok kezdetek óta teljes bizalommal használják. A legjobb étvágyfokozó attraktorok között van jelen. Jellegzetes illattal rendelkezi és hatékonyságát mi sem bizonyítja jobban, mint az általa kifogott számtalan nagytestű hal. A pontyok számára rengeteg vitamint ( A,B2 ,B3, B6, B12 ) és ásványi anyagot (vas, cink, szelén) és nem utolsó sorban aminosavat tartalmaz.

Különféle keverékekhez egyaránt használható legyen szó fűszeres, halas, húsos vagy éppen gyümölcsös, krémes esetleg édes keverékről. A kifejezetten magas fehérjetartalommal rendelkezik ami könnyen emészthető adalék.
Az év bármely évszakában eredményesen használható. A nyári hónapok egyik kötelező alkotóelem legyen keverékünkben !
Természetes összetevő éppen ezért felső adagolásának határa nincs,  4-10 g per kilógramm jó kiindulás pont lehet.

Száraz alapkeverékünkkel keverjük össze!