Mi az a betaine HCI ?

A betain, amire először a cukorrépa feldolgozása során figyeltek fel, nem más, mint a természetben gyakran előforduló aminosav. Vízben könnyen oldódik, pH-értéke semleges.

A betain egy olyan különleges természetes anyag, amit kezdetben a cukorrépából vontak ki kémiai úton, jelen van állattakarmányozásban, élelmiszer ipari termékekben, kozmetikumokba is.
A cukorrépa latin neve a Beta Vulgaris, ebből ered a betain máig használatos elnevezése is. A betain azonban nem csak a cukorrépában van jelen, hanem a zabban, a quinoában, az amarántban, a spenótban és a brokkoliban is megtalálható.

A bojlikban a legrégebb óta jelen lévő és az egyik legnépszerűbb a por alapú kivonat, amely nagyban megnöveli annak vonzerejét. A rendkívüli hatékonyságát azonban legjobban a bojli mixekbe keverve fejti ki. A legjobb étvágyfokozó, amely ma jelenleg a piacon létezik. A csalikban rövid és hosszútávon is egyaránt megmutatkozik nagyszerű hatása. A bizonyítottan a legjobb vízoldhatósággal rendelkezik.
Természetessége révén adagolásának felső határa nincs.